Onderwijsassistentes

Anne Lokker - van ‘t Hof

Het gaat er niet om of je de beste bent, het gaat er om of je beter bent dan gisteren.

Sinds begin 2014 werk ik als onderwijsassistente op Het Zwanejong. Na het behalen van mijn vwo-diploma ben ik al snel gaan werken en heb ik onder andere een administratieve functie gehad. Daarna kwam het LOVK op mijn pad. Van de omschakeling naar het werken met kinderen heb ik nog geen dag spijt gehad. Op school zijn er elke dag weer andere kinderen aanwezig. Ook het aantal kinderen varieert. Op dinsdag ben ik op het Zwanenjong te vinden en op vrijdag ben ik op het ’t Zwaantje in Werkendam! 

Ik ben bereikbaar via onderwijsassistente.zwanejong@lovk.nl en 0655786268

Rulinde Blankenstijn

Ik werk met veel plezier met kinderen en juist de afwisseling zorgt ervoor dat er uitdaging blijft. En daar hou ik wel van.

Nadat ik mijn diploma op zak had, wilde ik al snel met kinderen aan de slag gaan.

Ik heb een tijdje op verschillende werkplekken gewerkt, maar toen ik door het LOVK benaderd werd wist ik het gelijk, dit is het. Ik ben met veel plezier en enthousiasme  hier aan de slag gegaan. En dat zal ik ook blijven doen, want tot nu toe heb ik het super naar mijn zin!

ik ben bereikbaar via rulinde.blankenstijn@lovk.nl en 0610990224

Joanne Penning

`Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.’

 

Nadat mij een baan aangeboden werd bij het LOVK, heb ik daar eerst mijn eindstage gedaan. Dat is mij prima bevallen! Het werken met jonge kinderen heeft mijn voorkeur, en dat is precies het werk wat het LOVK mij kan bieden. Het is een leuke diverse baan, waarbij ik zowel mijn aandeel lever in de klas als in de logistiek.

Ik ben bereikbaar via joanne.penning@lovk.nl en 0634073525

 

 

 

Alice Heuvelman - Zwiggelaar

‘Goed onderwijs aan boord; daar draag ik graag mijn steentje aan bij!’

Samen met mijn man en kinderen heb ik jaren met veel plezier gevaren op een binnenvaartschip. Toen de oudste 3 jaar was, zijn wij in contact gekomen met het LOVK. Ik vond het fijn om de kinderen zelf les te kunnen geven met de juiste ondersteuning en begeleiding van een mentor en de juiste materialen die we nodig hadden om de lessen te volgen.  Een aantal jaar geleden zijn we aan de wal gaan wonen. Maar de klik met het varen en alles er omheen, dat blijft. Toen eenmaal beide kinderen naar school gingen, ben ik bij het LOVK als vrijwilliger aan de slag gegaan. Nu is de tijd aangebroken om aan boord te stappen bij het team van het LOVK! U zult mij vooral vinden in de logistiek en zo af en toe in de klas op het Zwanejong in Dordrecht. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om de juiste begeleiding en de juiste materialen aan boord te hebben om les te kunnen geven aan de kinderen! Daarom draag ik op deze manier graag mijn steentje bij aan goed onderwijs aan boord.

 Ik ben bereikbaar via aliceheuvelman@lovk.nl  en 0630230437